Hem Okategoriserade SafetyRespect sponsor till Betonggalan

SafetyRespect sponsor till Betonggalan

Vi hälsar SafetyRespect välkommen som sponsor till Betonggalan! Skandinavienchefen Kim Hallgren ser Betonggalan som ett bra forum för att stärka varumärket i rätt sammanhang under trevliga former:

– Förhoppningen är att det i sin tur kan leda till bra samarbeten framöver.

 Kan du berätta lite om Safetyrespect?

– Det är ett svenskt bolag som utvecklar, tillverkar och marknadsför fallskyddslösningar till byggbranschen. Dessa produkter hyr vi ut, säljer och monterar via våra depåer i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. På huvudkontoret i Östersund utvecklar vi produkterna som tillverkas i vår nybyggda fabrik. Med hög närvaro och engagemang vill vi tillsammans med våra kunder utveckla och bygga en attityd att säkerhet är viktigt.

– Genom att vara delaktiga i projektering, utföra fallskyddsanalyser, hålla utbildningar och säkerhetskontroller hoppas vi nå vårt mål att ingen ska riskera att omkomma eller skada sig allvarligt på sin arbetsplats. Safetyrespect har nu en kraftig tillväxt på flera marknader och det är ett kvitto på att vi har bra produkter, arbetar på rätt sätt och att kunderna börjar ta säkerhet och arbetsmiljö på allvar.