Hem Okategoriserade Bästa podden för hängmattan

Bästa podden för hängmattan

Nu har vi samlat Sveriges tyngsta podcast Betongmaffians tre livesändningar från Almedalen i en playlist. Perfekt för hängmattan på semestern!

Hör Det bästa från Betongtoppmötet med de tyngsta rösterna från Betongtoppmötet, starten på en kraftsamling med målet om en koldioxidfri betong följt av Lyckad kommunikation i Almedalen med Sandra Plavinskis, kommunikationschef på Tyréns, och Ariella Nisel, kommunikationschef på Sveriges Arkitekter. I det tredje programmet från Almedalen,  Färg, form och yta – därför är betongen vacker, medverkar Rahel Belatchew Lerdell från Belatchew Arkitekter, Staffan Corp, vd på Brunnberg & Forshed, och Mårten Leringe som valdes till Årets betongarkitekt 2016. Programledare är Roger Andersson, chefredaktör för Tidskriften Betong, med Svensk Betongs vd Malin Löfsjögård som sidekick.