Hem Betonggalan Nytt på Betonggalan: Årets Kulturpris

Nytt på Betonggalan: Årets Kulturpris

Från och med årets Betonggala den 23 november ersätts priset Årets Betongdesigner med Årets Kulturpris.

Till Årets Kulturpris nomineras person som erkännande för särskilt värdefulla insatser inom litteratur, konst, konsthantverk, design, musik, sång, teater, film, dans, fotokonst, bildningsverksamhet, social hållbarhet och kulturminnesvård där betong som material, konstruktion, teknik eller som bransch uppmärksammats på ett kreativt, spännande eller tankeväckande sätt. Kulturpriset kan på speciella villkor även tilldelas grupp, organisation, förening och dylikt.

Nominerad till kulturpriset ska vara bosatt i Sverige och sista nomineringsdag är den 14 augusti. Nomineringsförslag skickas till roger@betong.se.