Hem Okategoriserade Viktiga kundträffar för Betongindustri

Viktiga kundträffar för Betongindustri

I början av sommaren har Robert Oskarsson och hans arbetsteam på Betongindustri region Norr bjudit in till kunddagar vid betongfabrikerna i Östersund, Borlänge och Gävle.

– Mötena med kunderna är väldigt viktiga för oss. Det hjälper oss att behålla en god kontakt och relation och vi får samtidigt chans att höra hur våra produkter upplevs och hur man ser på vårt samarbete. Det blir ett tillfälle att snappa upp vad som fungerar bra och framför allt var vi kan förbättra oss, säger Robert Oskarsson.

Under evenemangen visade Betongindustri upp den senaste fordonsflottan med pumpar och upplägget med trailerbilar för större leveranser av betong åt gången. Modern Betong, ett företag som arbetar med industrigolv, var på plats för att bland annat demonstrera metoder för att färga betongen och utvecklingschef Mats Emborg visade en lösning för digital mätning av uttorkningsförloppet i betongen, systemet BI Distant. Sammanlagt kom 250 personer från både små och stora företag för att få information över en lunch.

– En tydlig känsla som jag tar med mig från dessa tillfällen var att vi har många lojala men framför allt kompetenta kunder. Tillsammans har vi möjlighet att skapa det bästa byggandet med betong och kunddagarna blev en bra start på det fortsatta samarbetet, säger Robert Oskarsson.