Hem Okategoriserade Här är Cementas nya vd

Här är Cementas nya vd

Den 1 september 2017 tillträder Magnus Ohlsson sin nya tjänst som verkställande direktör i byggmaterialföretaget Cementa. Magnus Ohlsson har arbetat inom Cementa och moderbolaget HeidelbergCement under många år och varit verksam som marknadschef och vice vd i företaget sedan 2014.

– Jag ser fram emot att driva Cementa vidare i samma positiva anda, säger Magnus Ohlsson. Vi har en stark position på marknaden som jag strävar efter att utveckla vidare. Vi kommer bland annat att fortsätta vårt arbete med vår vision om noll koldioxidutsläpp under produktens livstid, och att utveckla nya och bättre produkter som möter marknadens behov i dagens moderna samhälle.

Magnus Ohlsson efterträder Jan Gånge, som väljer att fokusera på sina andra roller som Finance Director och Deputy General Manager inom HeidelbergCement Northern Europe.

– Jag känner mig mycket nöjd med valet av efterträdare som vd i Cementa. Magnus Ohlsson har arbetat länge i företaget och är väl insatt i verksamheten, säger Jan Gånge.

I sin nya roll kommer Magnus Ohlsson även i fortsättningen att agera som marknadschef för Cementa.