Hem Okategoriserade ”Det känns både spännande och roligt”

”Det känns både spännande och roligt”

Peter Hamberg.

Peter Hamberg har tillsatts som ny managing director för Weber efter Lars-Erik Edgarsson som nyligen pensionerades. 

Peter Hamberg har varit vd i tolv år på Bevego Byggplåt & Ventilation AB, som tillsammans med bland andra Dahl ingår i Saint-Gobain Distribution. I början av karriären arbetade Peter Hamberg som säljare av puts- och fasadsystem på Stråbruken (som förvärvades av Optiroc 1997 – Weber från 2010).  Under tre år arbetade han  i Oslo som Managing Director för STRÅ Norge och 2,5 år i Spanien som Vice President för Optiroc Premix S.A. i Bilbao och Madrid.

– Det känns både spännande och roligt att återvända till den verksamhet där min professionella karriär en gång började. Det har onekligen hänt en hel del under de 12 år som jag varit borta från branschen. De första veckorna har jag ägnat all min tid åt att sätta mig in i nuläget samt framtida strategi, säger Peter Hamberg i ett pressmeddelande.