Hem Betonggalan Betonggalan 2017 fullbokad

Betonggalan 2017 fullbokad

Endast en vecka efter att biljetterna släpptes så är Betonggalan fullbokad.

– I år flyttade vi till Waterfront för att få plats med 1200 gäster, men ändå blev det fullbokat på en vecka. Så fort har det aldrig gått, säger Roger Andersson, chefredaktör för Tidskriften Betong som arrangerar Betonggalan för åttonde året i rad.

I år har 25 sponsorer anmält sig och temat är “Betong Fashion Week”. Bland annat kommer kunskaps- och designcentret Livstycket från Tensta att bjuda på en modeshow med det egendesignade mönstret ”Betong”.

– Livstycket gör oerhört mycket för kvinnorna i Tensta och det ska bli fantastiskt att se hur de som bor bland betongen tolkar livet där i ett eget mönster, säger Roger Andersson.

Samarbetet med Livstycket innebär också att Tidskriften Betong anordnar föreläsningar och studiebesök. Även betonggjutningar ingår i samarbetet.

– Integration är en oerhört viktig samhällsfråga och det känns kul att vi får vara med på ett litet hörn. Betonggalan i sig är ju ett sätt att integrera alla delar av samhällsbyggnadsbranschen för det är enda stället där arkitekter, beställare, konstruktörer, entreprenörer, materialtillverkare och studenter träffas och minglar ihop, säger Roger Andersson.

Betonggalan äger rum på Waterfront i Stockholm den 23 november.