Hem Okategoriserade Måndagsbloggen: Sommarens fem-i-topp!

Måndagsbloggen: Sommarens fem-i-topp!

Ok, sommaren är slut. Det är dags att summera. Lite sent kanske, men då kan vi också passa på att minnas tillbaka. Jag gör det genom att titta på mina facebook-kompisar och göra en fem-i-topp-lista. Det här minns jag sommaren 2017.

5. Magnus Wiberg
Combimix ansikte på Facebook. Även den kalla ölens. Mannen med kroppen vi alla vill ha, ölen rinner rakt igenom och blir inte framtung som hos oss andra. Hade hemmamys på semestern med lite träning, lite grillning, lite hästhoppning och massor av snygga bilder på immande ölflaskor.

4. Peter Wågström
Ingen på Facebook reser så mycket som NCC:s koncernchef. Men på semestern varvade han ner vid Upplandskusten och gav oss rofyllda bilder på abborrnät, småbåtsutflykter och kattungar. Jordnära semester.

3. Nina Tornin
Nina Tornin på Trimble gjorde oss alla avundsjuka med vykortsvackra bilder från Zakyntos, Dubrovnik, Santorini och Venedig. Hon fick till och med bilderna från båtturerna i Mälaren utanför Västerås att se inbjudande ut.

2. Magnus Höij
STD:s vd fick oss att känna oss unga igen när han drog ut på tågluff genom Europa. Allt fanns där. Tröttheten, lukten av tågbromsarna, ömmande axlarna efter ryggsäcken och euforin när lunchölen får en att tycka att till och med Hamburg är charmigt. Även den vackra holländskan i kupén på väg mot Köln fanns där. Fast det kanske var mest i mitt eget huvud.

1. Mats Hellström
Cementas försäljningschef tog sig ner till Catania med frun för att införskaffa en Fiat 500. Med flitiga uppdateringar under 418 mil tog han oss ända hem till Piteå. Med Fiaten. Som en film. Sommarens svårslagna upplevelse som vi kommer minnas hela vintern.