Hem Okategoriserade Ny metod för torrborrning i armerad betong

Ny metod för torrborrning i armerad betong

Kombinationen av torrborrmotorn och torrborrkronorna möjliggör borrning i armerad betong utan vatten.

Tyrolit har utvecklat ett anpassat system för torrborrning i armerad betong. Kombinationen av torrborrmotorn DME19DP och torrborrkronorna ska möjliggöra enkel borrning i armerad betong utan vatten, vilket gör det till en extra kostnadseffektiv och ren lösning. Ett in- och urkopplingsbart mjukslag påskyndar arbetet framförallt i hårda material. Den mjuka starten och LED-indikeringen hjälper användaren att välja optimal borrhastighet.

Torrborrningssystemet är en bearbetningsmetod för proffs som arbetar med inomhusarbeten och VVS- och elinstallationer, där de höga kraven på lösningar vad gäller ren miljö liknar dem för kontrollerad rivning. Med kombinationen av borrmotorn DME19DP, borrkronor och borrstativet DRU160 tillsammans med de specialutvecklade tillbehören för torrborrning, garanterar Tyrolit optimalt resultat i armerad betong.

Alla konventionella torrdammsugare kan kopplas till den integrerade dammsugaranslutningen och borrningssystemet kan användas som ett handhållet verktyg eller monterat på borrstativet.

Tyrolit är en av världens största tillverkare av verktyg för bland annat slipning, kapning, och borrning samt leverantör av verktyg och maskiner.