Hem Design Gjutet i betong blir husnumret unikt

Gjutet i betong blir husnumret unikt

Gjutet i betong blir husnumret en unik och hållbar dekoration till ditt hus samtidigt som det underlättar för besökare att hitta rätt. Genom att skapa det själv kan du få det snyggaste och mest personliga husnumret på gatan. Det står sig dessutom väl mot både väder och vind under lång tid framöver.

– Att gjuta sitt eget husnummer är ett passande projekt för nybörjaren som snabbt kommer att få upp ögonen för allt som går att skapa med betong. Det är både enkelt och roligt och det gjutna husnumret kan även muras in i trädgårdsmuren om det skulle önskas, säger Veronica Jensen på Finja som har tagit fram en gör det själv-beskrivning för att ändamålet.

Beskrivningen innehåller det du behöver veta och införskaffa, från form till färdiga siffror. Det går givetvis lika bra att gjuta bokstäver som siffror. Du kan välja en mindre variant och gjuta familjens efternamn eller husets namn om det finns ett sådant. Och varför inte lägga till ett ord som ”Välkommen”?

Länk till beskrivningen