Hem Okategoriserade Måndagsbloggen: Störst i samhällsbyggnadsbranschen!

Måndagsbloggen: Störst i samhällsbyggnadsbranschen!

måndagsbloggen

Tidig måndag. Classic Franskrost och havregrynsgröt och så iväg på den gamla damcykeln från Biltema som inte ens cykeltjuvarna vid Uppsalastation vill ha. De flesta kan skryta med en andra cykel av dignitet. Det kan inte jag.

I Stockholm ska jag på något så exklusivt som planeringsfrukost. Det är för oss redaktörer som inte ens har tid med planeringsluncher. Eller luncher överhuvudtaget. Det är därför vi är så magra.

Planeringslunchen gäller en kurs i tidskriftsevent på Sveriges Tidskrifter som jag ska vara med på. ”Så gör du lönsamma event”. Dagens Medicin, ICA-nyheter och Betong medverkar. Det blir riktigt roligt.

För jag tycker faktiskt att jag har massor av tips att komma med. Betonggalan har en massa ingredienser som man kan plocka upp saker ifrån. Och ta vidare. Det kommer vi själva göra, inte minst i år.

Fast det är inte bara roligt att göra gala. Speciellt inte när det är fullsatt och en massa människor som man känner och känner till vill ha biljetter. Till dem som de känner och känner till. Man blir som en stöddig dörrvakt som diskriminerar och gör sig ovän med hela folkgrupper. Yrkesgrupper.

Men jag ska inte klaga. Vi gör samhällsbyggnadsbranschens största event. Och det är bara vi som gör det. Nu får vi lära andra, och de betalar för det.