Hem Okategoriserade Samhörigheten stärks med ny logotyp

Samhörigheten stärks med ny logotyp

Franshill Bostad AB är ett fastighetsbolag grundat av Finja. Fokus ligger på förvaltning av fastigheter på väl utvalda platser i Sverige.

Fastighetsbolaget Franshills senaste tillskott är en större fastighet i Halmstad bestående av cirka 150 lägenheter och ett tiotal lokaler. Och nu blir samhörigheten med betongföretaget Finja tydligare. 

– Det är en fantastisk fastighet som utgör ett helt kvarter i centrala Halmstad. Den är stor, modern och välskött med ett underbart vattennära läge och dessutom promenadavstånd till stadens absoluta centrum, säger Tobias Jonasson på Franshill i ett pressmeddelande.

Fastigheten uppfördes 1993 och hyresgästerna bor i lägenheter med hög standard.

Franshill Bostad AB är ett fastighetsbolag med huvudkontor i Malmö grundat av Finja, ett av Sveriges största betongföretag. Fokus ligger på förvaltning av fastigheter på väl utvalda platser i Sverige och företaget äger, förvaltar och hyr ut såväl hyresrätter som kommersiella lokaler. Från och med nu förstärks samhörigheten genom att Franshill förses med en ny logotyp med tillägget “- en del av Finja”.

För närvarande har Franshill fastigheter som sammanlagt rymmer 600 lägenheter fördelade längs med västkusten – från Kungsbacka i norr till Trelleborg i söder.