Hem Betonggalan Nominerad: Jessie Fuhr

Nominerad: Jessie Fuhr

Namn: Jessie Fuhr.
Arbete: Projekteringsledare Abetong.
Ålder: 26.
Familj: Sambo.
Bor: Gemla.
Favoritbyggnad: Mitt hus.
Favoritbetong: Prefabricerad!

Jag har aldrig skrattat så mycket som när: Svår fråga, men gissningsvis var jag med min bästa vän Emilia. Jag skrattar aldrig så mycket som när jag är med henne.

Jag trodde jag kände mig själv men: Sedan jag flyttade till Växjö har jag börjat kolla på hockey – en sport som jag aldrig tidigare egentligen har förstått mig på.

Har aldrig skämts så mycket som när jag: Backade in i en annan bil som stod och väntade på att få min parkering.

En händelse som kunde fått mitt liv att se helt annorlunda ut var när: Abetong ringde och erbjöd mig jobb. Jag hade samma dag bestämt mig för att flytta tillbaka till Nyköping, men istället valde jag då att stanna i Småland. Det är jag väldigt tacksam för.

Den finaste bekräftelse jag fått är: Faktiskt denna nominering. Jag känner mig väldigt uppmärksammad för det jag gjort och det jag gör i mitt arbete.

Mitt favoritord är: Absolut!

Mest av allt beundrar jag: Min extrapappa Tobias, som har varit min stöttepelare de senaste tio åren. Han är min förebild för att han är en driven, ambitiös och engagerad person som tar för sig av livet, sätter upp mål både i privat- och arbetsliv som han når upp till. Han är verkligen en sådan människa som lyckas ta motgångar som utmaningar istället för bromsklossar.

Mina tre viktigaste årtal med motivering: Mina tre viktigaste årtal hittills är de tre som nu varit. Under 2014-2016 har jag tagit examen, flyttat till Småland, träffat min sambo, köpt hus och hund och träffat en hel del nya människor. Ett väldigt annorlunda liv helt enkelt, jämfört med åren innan då studierna varit i fokus.