Hem Betongbruden “Det tar sig!

”

“Det tar sig!

”

betongbruden

När jag startade mitt Instagramkonto så var det mest en kul grej eftersom jag visste att det fanns de som uppskattade mina bilder från de olika jobben jag är på. Instagramkontot blev en kanal tänkt att bara handla om betong, både från jobbet som betongbilschaufför och från min hobbygjutning av diverse prydnadssaker. Målgruppen antog jag skulle vara en del kollegor och sen vänner och kanske nån av deras vänner eller respektive. 

Det har redan blivit lite mer än så.

Hittills har jag samlat blygsamma 123 följare, men däribland finns det två betongföretag från USA, ett polskt företag som jobbar med betongdesign/inredning, en rysk “byggcommunity”, ett australiensiskt betongpumpföretag, ett turkiskt företag som bygger allt från betongroterare på lastbilar till betongfabriker, nåt kinesiskt företag som tillverkar delar till betongpumpar och svenska Abetong som är ett företag som utvecklar, tillverkar och säljer betongelement och betongbaserade produkter, tex stommar till flerbostadshus.

Det är visserligen så att världen är liten på internet, men jag tycker ändå att det är häftigt att företag vill följa mig, till och med från andra sidan jorden! Det känns väldigt roligt.

Just ja! Betongbilen har fått sig lite uppiffning och numera så finns en skylt i rutan med texten @betongbruden och dessutom är ordet “Scania” i lastbilens front numera i “blingbling”. Jag har även grönvit belysning i rutan så fort det är lite mörkare. Så nu lär ni se om ni möter mig i Stockholm. Ha det gott!

Åsa “Betongbruden” Karlström