Hem Okategoriserade “Jag tycker det ska bli väldigt spännande”

“Jag tycker det ska bli väldigt spännande”

Tomas Johansson.

Från och med måndag, den 13 november, är Tomas Johansson chef för division Beläggning på Svevia. Han har stor erfarenhet av väg- och beläggningsbranschen, inte minst från ledande befattningar inom Skanska.

– Jag är mycket nöjd med rekryteringen av Tomas Johansson vars gedigna erfarenheter kommer att vara en stor tillgång både som chef för division Beläggning samt som medlem i Svevias koncernledning, säger Anders Gustafsson, vd och koncernchef för Svevia.

Tomas Johansson kommer närmast från en tjänst som regionchef på Skanska Asfalt och Betong.

– Jag tycker det ska bli väldigt spännande att få möjlighet att leda den strategiska utvecklingen dels i beläggningsverksamheten men också i Svevia som helhet. Utifrån min erfarenhet vill jag bidra till att Svevias position på marknaden blir den bästa möjliga ur ett lönsamhetsperspektiv, säger Tomas Johansson.