Hem Betongbruden Betongbil var god dröj…Betongbil var god dröj…Betongbruden
Framrutan inifrån. Värmaren funkar bara när den känner för det.

I måndags morse när jag kom till betongbilen så var den täckt av frost. Skit också, den där värmaren funkar bara när den själv känner för det. Måste komma ihåg att felanmäla den innan det blir kallt på riktigt. Skrapade rutor och fick igång lite värme och sen iväg till fabriken. Inser att jag blir några minuter sen så jag ropar upp fabriken och talar om det, får till svar att det inte är nån brådska alls.

Det visade sig att det var det verkligen inte… Pumpen skulle vara på besiktning kl 06.00 vilket pumpföraren hade sagt till om i fredags. Första bilen var utställd 05.30 och jag var utställd 06.05… Om man klantade till det eller om man sket i det vet jag inte, men vi var fyra bilar som fick vänta i TRE timmar innan vi fick lass. När pumpen sedan väl var på plats så visade det sig att inte bygget var klara, *en del fula ord*.

Summan av det hela är att vi kunde lätt ha börjat två timmar senare om någon hade tänkt till angående pumpens besiktning och hur lång tid det borde ta för den att bli klar för att ta emot bilarna. Visserligen har vi betalt även för väntetiden, men SÅ skojigt är det inte att gå upp 04:30 för att sitta och glo i tre timmar.

 Dagen ordnade dock upp sig mycket bra efter den lite sega starten och jag åkte hemåt pigg och glad efter några lass till samma bygge plus en sväng till tippen.

Åsa “Betongbruden” Karlström