Hem Betonggalan Vinnarna i Betonggalans klädkodstävling

Vinnarna i Betonggalans klädkodstävling

På Betonggalan i torsdags gick våra Instagramvärdinnor runt för att hitta de mest välklädda, de som tog klädkoden ”Pink Detail” på allvar och som tvistade den på smartaste sätt. Här är vinnarna:

Originell:
Hon kom, hon lyste, hon segrade. Maria Westerberg, A-direkt, (#1) tog med sin handgjorda rosa aftonklänning i snyggt plastsnitt och med vackra ljusslingor vår uppmaning “Pink Detail” till en skyhög nivå. En lika handgjord som kul aftonväska och armband i småbilsdesign satte pricken över i:et. Juryn inte bara häpnar utan faller pladask. Grattis Maria för din originalitet!

Elegant:
Vilken klänning! Tiden stannade när Baiba Gailite, Primekss, (#2) gjorde entré på Waterfront med en air av Hollywood, grace och röda mattor omkring sig. Rosa pajetter kan aldrig bli fel!

Diskret:
Erik Sandberg från Finja (#3) kom med sitt handgjorda rosa betonghjärta på kavajslaget. Litet, men tillräckligt för att få juryns hjärtan att slå fortare. Ambitiöst och uppskattat!

Ibland är det klassiska allra vackrast: Hugo Eklund, KTH, (#4) stack en rosa ros i kavajfickan och sällade sig till dem som vet att äkta vara slår det mesta.

Hedersomnämnande:
Hon chockade inte bara sin man, kvällens värd, utan de flesta av oss betonghäckar på galagolvet. Ulrika Andersson, Scas, (#5) bar sin kaxiga rosa peruk som hon aldrig gjort annat. High Five, Ullis!

All in:
Vad säger man? Cristofer Nyquist och Lars Andersson (#6) från Kynningsrud Prefab låg helt rätt i tiden med en rosa päls, fjäderboa och tillika rosa mustasch. Grattis till er båda!

Jury för bästa klädsel: Carina Tyskbo, Frida Esselin, Diana Mariwani, Maja Sundström.