Hem Betonggalan Vi ses i Betongklubben!

Vi ses i Betongklubben!

Nu startar vi Betongklubben för individer. Den är till för dig som gillar Betonggalan, är prenumerant på Tidskriften Betong eller helt enkelt vill bli inbjuden till olika event i samhällsbyggnadsbranschen med lite betongtouch.

Nästa år kommer vi att anordna flera roliga tillställningar både i Stockholm och i andra städer. Dessutom kommer vi ta fram lite olika erbjudanden som vi tror Betongklubben kommer gilla. Medlemmarna i Betongklubben blir också inbjudna till Betonggalan före alla andra, vilket jag tror ni uppskattar då Betonggalan alltid blir fullbokad inom en vecka.

Betongklubben är kostnadsfri och innebär inga som helst åtaganden från din sida. Du kan även när som helst gå ur. Men jag ska se till att du kommer att trivas.

Fyll i ditt medlemskap här (länk).

Vi ses i Betongklubben!

/Roger Andersson, chefredaktör Tidskriften Betong.