Hem Betongbruden Lågsäsong och serviceLågsäsong och serviceNu börjar det märkas att det närmar sig lågsäsong, det är inte riktigt lika mycket att göra vilket är vädigt skönt. Det känns lyxigt att sluta tidigt emellanåt så att man kanske till och med hinner åka och tvätta bilen.

Idag var jag på firmans verkstad i Brunna (norra Stockholm) och fixade lite grejer på bilen. Jag passade även på att ta en titt på den nybyggda buss och lastbilstvätten som ligger bredvid, Brunna buss och lastbilstvätt. Det är en modern tvätthall med både automatisk tvätt och tvätthall där man tvättar själv. De har tänkt till vad gäller miljön och ca 85% av vattnet återanvänds, dessutom finns möjlighet att använda regnvatten från byggnadens tak. Mycket bra!

Vi gjorde lite service på bilen och jag gjorde lite “service” på mecken då jag hjälpte honom att ta bort några stygn han hade i huvudet. Han slapp åka till vårdcentralen och jag fick använde lite av min inre slumrande vårdkunskap vilket är skoj. Jag har ju tidigare jobbat bland annat inom vården och saknar det ibland, även om jag inte vill tillbaka.

Efter verkstaden bar det iväg till en firma i Kallhäll som besikigar färdskrivare. Jag var där en timme för tidigt, men tänkte att jag chansar på att de kanske kan ta in mig tidigare. Det kunde de, vilket gjorde att jag hann före trafiken och var i Kungens kurva på en halvtimme bara. Ibland har man tur!

Åsa “Betongbruden” Karlström