Hem Okategoriserade “Säkerställer leverans med hög kvalitet”

“Säkerställer leverans med hög kvalitet”

Om ett år ska två flerbostadshus med totalt 38 lägenheter stå klara för inflyttning i centrala Trelleborg.

– Som entreprenörer i det här projektet säkerställer vi leverans med hög kvalitet, på utsatt tid och till en säkerställd kostnad. Det är väldigt roligt att se att de insatser vi som totalentreprenör gör i tidiga skeden resulterar i högkvalitativa boendemiljöer, säger Björn Niklasson, distriktschef på Midroc Construction som ansvarar för byggentreprenaden.

Just nu pågår stomresning med gjutning av betongbjälklag och montering av väggar. De båda punkthusen uppförs i fem plan och innehåller 38 bostadsrätter. Under byggnaderna finns ett garage och mellan dem en gemensam innergård.

– Det är väldigt roligt att se att de insatser vi som totalentreprenör gör i tidiga skeden resulterar i högkvalitativa boendemiljöer, säger Björn Niklasson,

Bostadsrättsföreningen som fått namnet Stadsparkhusen blir centralt belägen invid stadsparken med närhet till bland annat butiker, buss- och tågstation. Den totala investeringen uppgår till drygt 100 miljoner kronor och inflyttningen är planerad till vintern 2018-19.