Hem Okategoriserade Nattarbete inget hinder för Linotol

Nattarbete inget hinder för Linotol

Linotol har fått i uppdrag av Beijer Byggmaterial att renovera butiksgolven i Karlskrona, Gävle, Helsingborg och Växjö. Arbetet kommer att utföras nattetid.

– Vi anpassar oss alltid och erbjuder sådana lösningar för att Beijer ska, som i dessa uppdrag, kunna serva sina kunder och hålla verksamheten igång som vanligt, säger projektledaren Christian Terselius.

Renoveringen sker på så sätt att det gamla golvet tas bort för att slipas upp enligt HTC-metoden. Sedan impregneras golvet för att få en högre kvalitet både funktionellt och estetiskt. Under hösten 2017 renoverade Linotol Beijer i Norrköping med lyckat resultat.

– Det är mycket viktigt för oss att kunden känner sig nöjd och trygg med Linotol som golvleverantör och vi är stolta över fortsatt förtroende, säger Christian Terselius.

Linotol har även fått en beställning av Fastec på golv till Jula, Rusta och Jysk och även pågjutningen på plan 2 till kommande butiker i Gänby Köpstad i Uppsala. Fastec är specialiserade på totalentreprenader inom segmenten affärsbyggnader, idrottshallar och industribyggnader och totalt innefattar uppdraget cirka 10 000 kvm.