Hem Okategoriserade Stororder till Linotol som rekryterar

Stororder till Linotol som rekryterar

Under årets två första månader ska Linotol producera 30 000 kvm kombinationsarmerat hårdbetonggolv för en ny logistikfastighet i Brunna, Kungsängen. 

Nordic Real Estate Partner är såväl beställare som byggherre och fastighetsägare. Lokalerna kommer att hyras av Zalando som säljer klöder på nätet.

– Det är alltid roligt när vi får beställningar från nya kunder och extra kul när de värderar vår erfarenhet och kunskap högt, som i detta fallet där vi fick uppdraget i hård konkurrens både nationellt och internationellt, säger Wiktor Holstenson, entreprenadchef på Linotol.

Per Hofvander.

Tillväxten kräver utökad personalstyrka i företaget. Linotol Syd har anställt projektledaren Per Hofvander som har jobbat med golv i 20 år.

– Jag brinner för att hitta den bästa lösningen för att minimera underhåll och öka betonggolvets livslängd i varje uppdrag . Det är riktigt kul att vara med i Linotol Syds lag, säger Per Hofvander.

Affärsområdeschefen Stefan Simonsson är glad över rekryteringen:

– Per är mycket erfaren och blir en välkommen resursförstärkning här i Syd då vi har en stark tillväxt och stor efterfrågan.