Hem Okategoriserade ”Ser fördelarna med flera affärsområden”

”Ser fördelarna med flera affärsområden”

Linotol lägger golv åt butikskedjan Coop i två städer. Uppdraget i Falun omfattar gjutning av grundläggning och i Falkenberg bottenplatta till färdigt golv. Som sista etapp läggs Terrazzogolv. Linotol är totalentreprenör får beställaren MVB Astor Bygg.

– Att våra kunder i sin beställning ser fördelarna med att komplettera och välja fler av våra affärsområden, i detta uppdrag affärsområdena Betonggolv & konstruktioner och Klinkergolv, är alltid lika glädjande, säger affärsområdescheferna Håkan Svensson och Mikael Anderson.

För Coop Falun har Linotol har fått förtroendet att lägga samtliga golv, Terrazzo och massagolv liksom mattor vid samtliga entréer. Uppdragen utförs av affärsområdena Linotol Klinkergolv och Linotol Entrézoner.