Hem Okategoriserade Stadax utbildar sig i GDPR

Stadax utbildar sig i GDPR

I nästan 20 år är det PUL, Personuppgiftslagen, som har reglerat vem och vilka som får hantera personuppgifter, men från den 25 maj 2018 är det GDPR som gäller. Stadax Betongteam är ett av företagen som redan under slutet av förra året utbildat personalen och startat kartläggningen och struktureringen av personuppgifter. 

– Vi vill vara ute med detta i tid och tror att våra uppdragsgivare och samarbetspartners uppskattar det, säger vd:n Henric Kärrstedt.

GDPR, som står för General data protection regulation, fastställer reglerna för all form av behandling av information som direkt eller indirekt kan knytas till en person. Detta kan betyda en hel del förändringar för företag liksom för myndigheter och organisationer.

– Vi kommer att via vår hemsida låta våra kunder informera sig om hur arbetet skrider fram. För oss på Stadax är det viktigt att ta vårt ansvar på alla områden även utanför det som vi brinner mest för – att leverera bästa kvalitet på våra betonggolvslösningar, säger Henric Kärrstedt.