Hem Okategoriserade “Ger våra medarbetare och chefer större förståelse”

“Ger våra medarbetare och chefer större förståelse”

Ett avtal är tecknat mellan HeidelbergCement Northern Europe och analys- och programvaruföretaget IC-Potential om leverans av medarbetarundersökningar, analyssystem och rapporter. Uppdraget omfattar 14 bolag i fem länder för medarbetarundersökningar under 2018– 2020.

IC-Potentials tydliga gapmetodik ger våra medarbetare och chefer större förståelse för vilka utvecklingsområden vi behöver prioritera i vår organisation, säger Kajsa Runnbeck, HR Director för HeidelbergCement Northern Europe, i ett pressmeddelande från IC Potential. 

HeidelbergCement Northern Europe har valt IC-Potentials koncept för medarbetarundersökningar med analysprogramvaran HumanPotential. Programvaran genererar chefsrapporter med prioriteringslistor, guider för handlingsplaner och stöd för effektiv verksamhetsutveckling. Med programvaran ChangePotential kan bolagen följa sitt efterföljande förbättringsarbete för chefer och medarbetare i realtid.

– IC-Potentials pedagogiska programvaror och rapporter ger oss bra förutsättningar för att både chefer och medarbetare kan arbeta aktivt och ansvarstagande med resultatet från medarbetarundersökningen, säger Kajsa Runnbeck

Marcos Jorge, grundare och vd på IC-Potential, säger att det känns inspirerande att globala företag väljer IC-Potentials koncept för att utveckla sina organisationer.

– Målet är att effektivisera våra kunders verksamhet och skapa förutsättningar för att utveckla, välmående, engagerade och kundorienterade medarbetare som i hög grad bidrar till attraktiva, innovativa och produktiva arbetsplatser.