Hem Okategoriserade Ny ordförande för Kvist

Ny ordförande för Kvist

Linda Lönneberg.

Det har utsetts en ny ordförande för Kvist, ett av Sveriges största kvinnliga nätverk för ingenjörer och arkitekter. Linda Lönneberg, som har varit medlem i styrelsen sedan Kvist grundades 2015, tar över efter Åsa Jacobsson.

– Det är både hedrande och spännande att bli ordförande för branschens kanske största kvinnliga nätverk, säger Linda Lönneberg,

Kvinnliga ingenjörs- och arkitektsällskapet, Kvist, är ett av branschens största nätverk för kvinnliga ingenjörer och arkitekter med nästan 600 medlemmar. Målet är att locka fler kvinnor till branschen och stötta de som redan är yrkesverksamma. Initiativtagare och finansiär är teknik- och arkitektkonsulten Projektengagemang där Linda Lönneberg arbetar som affärsområdeschef på teknik- och arkitektkoncernen

– Jag ser mycket fram emot att träffa nya inspirerande människor och dra igång en ny omgång av vårt mentorprogram.

Läs mer om Kvist på kvist.se