Hem Okategoriserade Kynningsrud Prefab vann pris i Norge

Kynningsrud Prefab vann pris i Norge

Från vänster: Projektchef Asle Ruud, vd:n för Division Prefab Pål A. Sanne och konstruktionschef Ståle Sohlberg.

BEF, en norsk branschförening för betongelementproducenter och montageentreprenörer, har utsett Kynningsrud Prefab till Årets betongelementfabrik 2017. 

– Detta är en otroligt glad överraskning! Det är roligt att se att branschen noga följer med i vad som sker och att satsningen mot den yttre miljön som vi hittills har genomfört, och fortsätter att hålla fokus på, värdesätts, säger Pål A. Sanne, vd för Division Prefab.

Hedersbeviset Årets Betongelementfabrik har delats ut till en av BEF:s anslutna fabriker sedan 1994. I motiveringen framgår att juryn vill framhäva ett företag som har gjort en särskild insats på miljöområdet.

– Det arbetas bra och förutseende i Kynningsrud Prefab. Jag är särskilt nöjd över att Kynningsrud Prefab, trots stark tillväxt, har lyckats hålla fokus på kvalitet, kundnöjdhet och miljöfördelar, säger koncernchefen Pål Kynningsrud.

Läs mer om priset på bygg.no (extern länk)