Hem Design Betongdisco i Helsingborg

Betongdisco i Helsingborg

Foto: Anders Knutsson.

Drömljusfestivalen i Helsingborg bestod en av installationerna av ett betongdisco med en betongbil som omvandlats till discokula. 

– Fantastiskt läckert, säger GCP:s försäljningschef Per Davoust som besökte evenemanget på Gustaf Adolfs torg.

Betongdiscot i dagsljus. Foto: Anders Knutsson.

Åse Persson på Prosit Design & Produktion hade klätt fordonets trumma med spegelglas. När den roterade reflekterades strålkastarljuset upp mot husfasaderna runt omkring samtidigt som disco-hitsen från 1980-talet avlöste varandra.

– Jag var ute och gick när jag fick se denna utställning. Jag var tvungen att åka ner på stan igen på kvällen för att se hur det såg ut när det var mörkt, säger Anders Knutsson, vice vd på Betongindustri.