Hem Okategoriserade Måndagsbloggen: Betong goes live!

Måndagsbloggen: Betong goes live!

måndagsbloggen

Jag jobbar just nu med mitt nya koncept Betong Live där vi lyfter ut det senaste ur tidskriften och formar om det till filmer, intervjuer paneler och extramaterial. Själv tycker jag det är oerhört roligt. Jag hoppas att ni också kommer tycka det.

Det är alltid svårt att sälja in nya koncept. Det är svårt att berätta hur bra något är när det inte finns. Och tänk om det inte blir så bra och intressant som jag målar upp det? Vissa företag är alltid är på. De vill ge det en chans, de vill vara med och göra det bättre. Det är kul. Andra är försiktigare.

I Göteborg och Malmö blev det så försiktigt att jag får vänta med att köra Betong Live. Men i Stockholm kör jag. Och vilket program jag fått ihop! Vilka intressanta föreläsningar.

Årets Betongarkitekt Linda Teng, Semrén & Månsson, Anders Lindh, Ettelva, som ritade Kust Spa & Hotell i Piteå, som vann Årets Miljöpris och så får vi gå Norra Tornen inpå livet då både Oscar Properties entreprenadchef Peter Kjellgren och SCF Betongelements vd Peter Filén medverkar.

Finns det uttorkningsproblem när man använder slagg och flygaska? En kunnig panel svarar.

Plus mycket mer. Se programmet här.

Det är också många anmälda. Jag har 100 platser, de är nästan fyllda.

Vi ses den 22 mars!