Hem Okategoriserade ”Vi är verkligen stolta över den här symbolen”

”Vi är verkligen stolta över den här symbolen”

För tredje året i rad har Saint-Gobain Sweden AB certifierats Top Employer av Top Employers Institute.

Vi är verkligen stolta över den här symbolen för vårt arbete med att utveckla vårt erbjudande till nuvarande och framtida medarbetare, säger Annika Jernberg, HR-direktör på Saint-Gobain Sweden.

Top Employers Institute gör årliga utvärderingar av arbetsplatser för att identifiera de ledande arbetsgivarna när det kommer till att skapa arbetsmiljöer som främjar både den professionella och personliga utvecklingen hos de anställda. Saint-Gobain utmärkte sig främst för arbetet med karriär- och successionsplanering och ledarskapsutveckling. Att Saint-Gobains värderingar är väl införlivade i företagskulturen var också en avgörande faktor.

– Dialogen med våra medarbetare pågår dagligen genom utvecklingssamtal, måluppföljning och medarbetarundersökningar och att dessutom låta Top Employers Institute granska oss som arbetsgivare och utvärdera hur vi arbetar med utveckling av våra medarbetare och ledare innebär värdefull återkoppling för oss, säger Annika Jernberg.

Det är endast 13 organisationer i världen har fått den prestigefyllda certifieringen av Top Employers Institute.

– En granskning och jämförelse med andra företag ligger i linje med vår ambition att hela tiden utvecklas och bli en ännu bättre arbetsgivare.