Hem Okategoriserade Ny radio ska stå pall på bygget

Ny radio ska stå pall på bygget

Dewalt lanserar nu en radio som ska tåla att användas dagligen i byggmiljö. Enligt pressmmeddelandet har den dessutom bra ljud, lång batteritid och kan styras med en app.

Modellen, som är döpt till TSTAK Connect Radio & Charger, är både IP-klassad och vädersäkrad och kan streama musik då den är anpassad både till DAB och FM, dvs digital internetradio och traditionell FM-radio. Via en mobilapp ska det vara enkelt att lyssna på radio såväl som på poddar eller Spotify.

TSTAK Connect Radio & Charger är kompatibel med Dewalts verktygsbatteri 54V XR vilket ska ge lång speltid. Radion kan kopplas till elnätet eller användas tillsammans med Delats andra batterier 10.8V och 18 V. När radion körs på el fungerar den även som laddare för alla Dewalts batterier och för mobila enheter med USB-port. Ljudupplevelsen är inte heller förbisedd då sex högtalare varav två så kallade subwoofers ska kunna överrösta bullriga miljöer utan att ljudkvaliteten försämras.

Som namnet antyder är TSTAK Connect Radio också anpassad till Dewalts stapelbara förvaringssystem TSTAK™ och kan staplas på övriga enheter med verktygs- och förvaringslådor. Enligt pressmeddelandet är radion extra slagtålig och IP54-klassad mot damm och väta. Cirkapriset ligger på 2600 kr.