Hem Betonggalan Måndagsbloggen: Psst, nu börjar Betonggalan!

Måndagsbloggen: Psst, nu börjar Betonggalan!

måndagsbloggen

Ja, alltså Betonggalan äger rum den 22 november på Waterfront i Stockholm. Det är samhällsbyggnadsbranschens största event med 1 200 besökare, men det vet ni ju redan. Vad som börjar snart, den 14 mars, är att vi bjuder in till förslag på nomineringar till våra åtta priser. Priserna som heter Roger och är uppkallade efter Tidskriften Betongs chefredaktör, ja, det där vet ni ju redan.

Då börjar också marknadsföringen av våra prissponsorer, huvudsponsorer och utställare. Så det är alltså skarpt läge att boka in sig.

BASF har bokat Årets Miljöpris och Pigmentec har bokat Årets Arkitekt. Linotol har preliminärbokat Årets Konstruktör, men de övriga är lediga.

Vi har två huvudsponsorer: Cementa och Mapei, vi har plats för en till.

Vi har bokat in 15 utställare: Basf, Betongindustri, Cemex, GCP, Kingspan, Linotol, Modern Betong, Peikko, Prefabsystem, Reckli, Sika, Skako, Sto Scandinavia, Strängbetong och Swerock. Här har vi plats för fler.

PS. Ni vet väl att de som är med i vår nya Betongklubb har förtur till biljetterna? Anmäl dig här.