Hem Okategoriserade “Våra kunder behöver inte vara tekniska experter”

“Våra kunder behöver inte vara tekniska experter”

BASF AB Sweden startar nu direkt­försäljning av golvsystemen MasterTop och Ucrete liksom för vattentätningsprodukterna MasterSeal.

– Vi är glada över att kunna erbjuda produktserierna MasterTop och Ucrete direkt till arkitekter, professionella golvläggare och golvfirmor, säger BASF:s account manager Sören Wingstrand i ett pressmeddelande.

MasterTop-serien har ett antal lösningar utvecklade för offentliga miljöer och kommersiella lokaler som museer, skolor, sjukhus, kontor och hotell. Behovet av att klara av nötningen från många fötter ka behöva kompromissas med miljökrav, en bekväm gångupplevelse eller ett estetiskt tilltalande golv, enligt pressmeddelandet I MasterTop-serien finns även golv som är lämpade för industriers olika utrymmen som produktionslokaler, lagringsutrymmen, korridorer och allmänna ytor.

– Våra kunder behöver inte vara tekniska experter, vi finns här för att förse dem med teknisk vägledning och säljassistans för att säkerställa att vi tillsammans hittar den bästa golvlösningen för det specifika behovet, säger Sören Wingstrand.

Ucrete-seriens golvlösningar är anpassade för de mest utsatta arbetsmiljöerna och ska klara av de striktast ställda kraven på hygien, slitstyrka och halkskydd som efterfrågas i livsmedel- och bryggeriindustrin. Ucrete-golven ska även klara de krav på kemisk motståndskraft som ställs av kemiindustrin.

Golvsystemen MasterTop och Ucrete är baserade på polyuretanbetong, epoxiharts, akryl eller polyuretan. Alla golvsystemen appliceras i flytande form, vilket ger mångsidighet, snabb installation och stor flexibilitet i design.

– Eftersom det inte räcker att bara möta de tekniska krav som ställs på ett golv i kommersiell eller industriell miljö kommer våra golvsystem i ett brett urval av färger som ger arkitekter och inrednings­designers kreativ frihet att skapa golv i olika mönster, former och färger, säger account managern André Mac-Donald.

Det nya svenska säljteamet ska även erbjuda MasterSeal, produkter för vattentätning och försegling av betong.