Hem Okategoriserade Innelistan vecka 10: Jessica i topp!

Innelistan vecka 10: Jessica i topp!

Veckans innelista bjuder på en kvinna i toppen, men det beror inte på att internationella kvinnodagen inföll under veckan. Jo, på sätt och vis…

3. Basf.
Har i många år försökt ta steget bort från leverantör till problemlösare. Samlingsnamnet för sina produkter, Master Builders Solutions, var ett steg. Nu tas nästa när man erbjuder hel golvlösning. Läs mer

2. Årets juryer till priset “Roger”.
När årets juryer inför Betonggalan presenterades i går var det rena Hall of Fame. Nästan som Rums maktlista. Nästa år kommer alla vilja med… Då hade ännu inte Whites fd vd och ordförande i Rådet för hållbara städer, Monica von Schmalensee tackat ja. Det har hon nu. Läs mer

1. Jessica Löfström.
Startar nätverket “17” som är en plattform för kvinnliga entreprenörer som äger företag med en omsättning över 50 miljoner kronor. Det borde vara fler, vilket nätverket ska se till. Själv driver Jessica företaget Expandera Mera som omsätter 90 miljoner kronor och i sociala medier flaggade hon för den stora nyheten i veckor före lanseringen. Och nyheten släpptes, ja, just det, på internationella kvinnodagen igår. Skickligt, kör hårt, Jessica!
Läs mer