Hem Betonggalan Måndagsbloggen: Delad glädje är dubbel glädje!

Måndagsbloggen: Delad glädje är dubbel glädje!

Jag minns väldigt tydligt Jemi Garbros enorma glädje när jag meddelade att han var nominerad till priset Ung&Tung förra året. Det var ospelat, energigivande och sprakande.

Jag minns också Jessie Fuhrs lite mer lågmälda glädje, återhållsamt, men ändå genomskinligt. Hon nominerades också till Ung&Tung. Jag minns också hur deras respektive företag, Jemi på Skandinaviska Byggelement och Jessie på Abetong, gjorde nomineringarna till något stort. I annonser, på hemsidor. Hela avdelningar bjöds på Betonggalan för att heja. Vem vill inte jobba på ett sånt företag?

Jag mins förstås även Från Stans marknadsföring när Thomas Gard vann Årets Betongentreprenör förra året. De stripade upp Thomas bil med en vacker bild av priset Roger och titeln Årets Betongentreprenör. Vem vill inte jobba i ett sånt företag?

Nu är det dags att föreslår kandidater till årets Roger i åttakategorier. Jag hoppas att din HR-avdelning och dina chefer är lika måna om era anställda som Skandinaviska Byggelement, Abetong och Från Stan Byggnads.
Föreslår kandidater gör man här.