Hem Okategoriserade Bohus Betong ökar produktionen

Bohus Betong ökar produktionen

Bohus Betong ökar produktionen i den nya fabriken i Jönköping och rekryterar folk. Företaget har sedan tidigare produktion i Dingle i Bohuslän med 45 anställda.

– Vi vill växa mer och det ville vi inte göra i Dingle. Vi kom snart fram till alla tre delägare tillsammans att det är Jönköping vi ska satsa på eftersom vi når både Stockholm, Göteborg, Borås och närliggande regioner till Jönköping väldigt smidigt härifrån, säger Peder Gustavsson, delägare i Bohus Betong, till Jnytt.

Bohus Betong, som producerar betongelement till bostäder och industri, ser ljust på framtiden efter de senaste veckornas nyheter om upphandlingar kring bostäder i Jönköping.

– De närmsta sex åren har Jönköpings kommun förhoppningsvis tryggat vår framtid samtidigt som de närmsta åren i Byggsverige ser gynnsamma ut. Då vår produktion ökar under året ska vi ta steget i höst att dubbla antalet anställda. Nästa år är målet att utöka med 25 anställda här i Jönköping, säger Peder Gustavsson.