Hem Okategoriserade Måndagsbloggen: Kom och fråga betongexperterna!

Måndagsbloggen: Kom och fråga betongexperterna!

Chefredaktör Roger Andersson bloggar varje måndag.

Imorgon börjar Nordbygg. Det är lite pirrigt. Vi har stor monter, 72 kvadratmeter, under namnet ”Fråga Betongexperterna”. Vi gör det tillsammans med Betongklubben, eller de företag i Betongklubben som ville vara med. Det vill säga Basf, Betongindustri, Linotol, Peikko och Sto Scandinavia.

Det blir en väldigt läcker monter, jag ska visa bilder sen, med olika exempel på vad betong kan göra. Varje dag har vi en hel klase med experter på plats som svarar på frågor och bjuder på kaffe. Mest det första, det blir väl jag som får sköta kaffet.

En cool sak är vår Betongskola som vi illustrerat snyggt i ett träd av armering. Tio lådor klättrar upp ur marken och berättar en historia. För att förstärka ska jag göra fyra avsnitt av vår nya podcast Betong Live där vi grottar ner oss i betongexpertis. Glöm inte att lyssna.

Montern heter C12:45 och jag är där alla dagar. Kom och säg hej, jag bjuder på kaffe och dopp.