Hem Okategoriserade Innelistan vecka 15: Sven och Kent toppar!

Innelistan vecka 15: Sven och Kent toppar!

Veckans innelista domineras av Nordbygg, det var trots allt där det hände. Tycker åtminstone vi som stod där i montrarna nio-till-fem och pratade betong.

3. Mathias Ullgren.
Betongindustris pigga marknadschef agerade expert i inte mindre än två avsnitt av podcasten Betong Live. Bra redogörelser med glimten i ögat. Det ger en tredjeplats.

2. Carina Edblad.
Sara Danius lämnar som ordförande för Svenska Akademien efter alla oegentligheter men Thomas Betongs vd fick nytt förtroende som ordförande i Svensk Betong. Betongbranschen har tuffa klimatutmaningar framför sig och behöver en stark ordförande i sin branschförening. Årsmötet ägde rum på Nordbygg, var annars.

1. Sven Olsson och Kent Hanqvist.
Stos betongexperter var superengagerade i Fråga Betongexperternas monter C12:45 på Nordbygg. Men inte bara där. De sprang villigt över till Stos monter bredvid när deras kompetens behövdes där. Varje dag, alla minuter. Glada leenden, mycket kunskap, trivselspridande. Toppklass.

Jury: Roger Andersson