Hem Okategoriserade Starka prisat i Kristianstad

Starka prisat i Kristianstad

Det händer grejer i Kristianstad. På den årliga Guldjubelgalan som ägde rum på tisdagskvällen tog betongföretaget Starka hem marknadsföringspriset Guldäpplet.  

Motiveringen från juryn lyder som följer:

”Med en insikt om att det inte är bara är marknadsavdelningen som sköter marknadsföringen, inkluderades medarbetare i processen med målet att skapa en enhetlig bild som alla kan stå bakom. Den nya varumärkesplattformen är genomarbetad och känns ny och fräsch, samtidigt som den utgår från företagets kärnvärden. Hantverket är snyggt och visar hur en bra grafisk design kan lyfta den tyngsta av produkter. Resultaten man uppnår är imponerande – framför allt har den digitala satsningen gett resultat. Företaget har gått från att vara osynliga, till att vara en förebild i branschen.” 

Guldjubelgalan arrangeras av Kristianstads kommun och alla företag med en marknadsavdelning eller huvudverksamhet i nordöstra Skåne får delta i tävlingen om sammanlagt åtta priser.