Hem Betongbruden En till innelista

En till innelista

Betongbruden

Nu har jag visserligen inte varit med så länge i den här delen av betongvärlden, men vissa saker har man ju läst sedan innan den här bloggen startade. Innelistan är en sådan sak. Alltid lika kul att läsa, för att inte tala om när man har fått äran att vara med på den, overkligt men väldigt roligt!

Det finns dock någon som mig veterligen inte har varit med på listan fast han om någon förtjänar det. Han tycks alltid vara lika engagerad när det kommer till betong. Så efter en kommentar på Facebook av Magnus Wiberg på Combimix Bålsta så tänkte jag att jag får väl ta tag i saken om det ska bli av. Sagt och gjort, här kommer nu en extra Innelista med motiveringar av Magnus Wiberg och sammanställd av Betongbruden:

Roger Andersson.

På plats 3 hittar vi: Roger Andersson.
Motivering: För den glädjespridare du är.

På plats 2: Roger Andersson.
Motivering: För ditt engagemang för betong.

Plats nr 1: Roger Andersson.
Motivering: För den kunskap och det intresse du och dina kollegor förmedlar om betong. Du är en oerhört god förebild för betong i Sverige.

Jag kan inte annat än att hålla med Magnus. Om man tänker sig betongbranschen utan det engagemang och det driv som Roger har så skulle den bli väldigt tom, och helt säkert betydligt tristare. Tack för allt du gör, Roger!