Hem Okategoriserade Innelistan vecka 16: Lejonen klampar på!

Innelistan vecka 16: Lejonen klampar på!

Veckans innelista spänner över hela landet, från Kristianstad till Luleå. Men Jönköping toppar.

3. Starka
Populära just nu, åtminstone i Kristianstad där Guldjubelgalan ägde rum på tisdagskvällen och där företaget fick marknadsföringspriset Guldäpplet. Sen är Starka väldigt starka på att marknadsföra sitt marknadsföringspris och det ger massor av plus i kanten.

2. Peter Eriksson
Vår bostadsminister ger sig ända upp till Luleå för att under dagen inviga Thysell lab på Luleå tekniska universitet. Det är donator Sven Thysell som donerat utrustning för materialteknisk forskning däribland betong och Peter vill gärna hedra detta. På Luleåsvängen hinner han även med ett besök på Älvsbyhus fabrik och lite annat, men flirten med betongbranschen, för så måste vi väl uppfatta det, ger en andra plats.

1. Kingspan
Lejonen från Kingspan gjorde Betonggalan 2017 oförglömlig när de puttade ner Peter Siepen från scen så att manuslapparna flög som kvartsdamm under en betonghåltagning. Nu bygger de en ny fabrik i Jönköping för tillverkning av  isolering till prefabindustrin som ska täcka hela Norden och lite till. Grattis och lycka till!