Hem Okategoriserade Jessica Löfström prisad av Prins Daniel

Jessica Löfström prisad av Prins Daniel

Prins Daniel och Jessica Löfström.

Kungliga Patriotiska Sällskapet delade ut nio näringslivsmedaljer till företagsledare på måndagskvällen och en av mottagarna var Jessica Löfström, vd för ExpanderaMera Byggbemanning.

– En stor ära och ett bevis på att vi är på rätt väg med ExpanderaMera och kampen för en sund byggsektor, säger Jessica Löfström.

Tanken med utmärkelsen är att belöna nydanande personer som utvecklat svenskt näringsliv och bidragit till nya arbetstillfällen. Juryns motivering lyder som följer:

 “Jessica Löfström har kallats pionjär inom sin bransch, som är bemanning inom byggindustrin. Hon har tidigare fått många utmärkelser däribland ”Sveriges bråkigaste kvinna”. Med passion för sin affärsidé i sitt företag ExpanderaMera Byggbemanning är hon nu störst i sitt slag i Byggsverige och omsätter närmare 100 miljoner kronor. Hon har målmedvetet drivit sin affärsidé om bemanning och gjort det både med och mot fackföreningarna, men till sist har alla blivit nöjda, inte minst alla de arbetslösa byggarbetare som hon via sin matchningsfilosofi kan erbjuda jobb.”

Även Carin Stoeckmann, vd för Byggmästar’n i Skåne AB, fick en medalj av Prins Daniel under cermonin på Riddarhuset. Kungliga Patriotiska Sällskapet grundades 1766 och medaljen har delats ut sedan 1983.