Hem Okategoriserade Innelistan vecka 17: Jämnt i toppen!

Innelistan vecka 17: Jämnt i toppen!

Den här veckans innelista är den tuffaste på länge att göra. Konkurrensen är hård som järnmalmsbetong. Betongföreningens nya ordförande Michael Åhström når inte riktigt dit, även om det var iskallt att föreslå sig själv när man sitter i valberedningen. Cementa når heller inte dit trots sin nya färdplan mot klimatneutral cementproduktion. Däremot nådde dessa dit:

3. Betonginitiativet.
Isabella Lövin och Mikael Damberg fick en tjusig färdplan av Malin Löfsjögård, vd på Svensk Betong, som författats av Betonginitiativet och som innehåller en beskrivning av hur betongframställningen ska vara klimatneutral senast 2045. Båda var glada och nöjda och nu är det bara att färdas enligt planen…

2. Raid Karoumi.
Raid Karoumi, professor och chef för avdelningen för bro- och stålbyggnad på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm, tog på torsdagskvällen emot Sigge Thernwalls stora pris och en check på 700 000 kronor. Det borde räckt till en förstaplats men tyvärr.

1.Jessica Löfström.
ExpanderaMeras vd är het just nu. I måndags fick hon en av Kungliga Patriotiska Sällskapets nio näringslivsmedaljer. I motivationen nämns pionjär och passion. Sånt är vi svaga för och Jessica du får topplatsen.

Jury: Roger Andersson