Hem Okategoriserade Nygammal marknadschef på Kynningsrud Prefab

Nygammal marknadschef på Kynningsrud Prefab

Från den 1 juli är Carl-Johan Appelberg tillbaka som marknadschef på Kynningsrud Prefab AB.

– Vi är väldigt glada att välkomna honom tillbaks. Med sin bakgrund och profil blir han en viktig kugge för framtidens Kynningsrud. Vårt varumärke måste fortsätta att utvecklas som en stark och trygg aktör på marknaden.
Carl-Johans kompetens och erfarenhet inom vår bransch är både unik oerhört värdefull för oss, säger Nicklas Jarl, vd på Kynningsrud Prefab AB.

Carl-Johan Appelberg
Carl-Johan Appelberg.

Carl-Johan Appelberg är 44 år och bor i Skövde. Närmast kommer han från NCC där han arbetat som affärschef sedan han lämnade Kynninsgrud 2014. .

– Det ska bli jätteroligt att få ge mig in i den spännande marknad som Kynningsrud är verksamt i och de utmaningar som detta innebär. För mig är Kynningsrud ett inkluderande företag, en ärlig organisation med mycket lojala och engagerade medarbetare. Att få vara delaktig i att utveckla bolaget tillsammans med företagets kunder, leverantörer, kollegor och andra intressenter är och har alltid varit min stora drivkraft, säger Carl-Johan Appelberg.