Hem Okategoriserade Innelistan vecka 18: CJ till topps!

Innelistan vecka 18: CJ till topps!

Den här veckans innelista andas hopp. Vi har energi i branschen i form av eldsjälar och nu blir det fler. Det blir en rolig höst. Men håll i er, vi börjar med nr 3.

3. Svenska Akademien.
Snobbar som jobbar har blivit snobbar som inte jobbat. Har lyckats cementera fördomen om arrogans och nedåtlåtande attityder hos de intellektuella. Den cementeringen räcker för Tidskriften Betongs innelista. Cement är ju nästan betong. Jag vet. Långsökt. Nästan lika långsökt som när Dylan fick Litteraturpriset.

2. Olof Ehrs.
Ni har hört talas om Loop Rocks, eller hur? Rätt mycket, eller hur? Bakom står en ung kommunikatör vid namn Olof Ehrs som hittar samarbeten och skapar idéer som gör oss andra avundsjuka. Igår bjöd han på öl och ostprovning på kontoret samtidigt som hans chef berättade om företaget. Ikväll gör han det igen. Skickligt.

1. Carl-Johan “CJ” Appelberg.
Carl-Johan Appelberg satte Kynningsrud Prefab på Sverigekartan för några år sen när han var ny marknadschef. Sen försvann han, lämnade ett tomrum i hela betongbranschen, och nu: Simsalabim är han tillbaka på Kynningsrud och skapar nästa lika mycket uppmärksamhet som Zlatan efter en knäskada. Vad ska han hitta på nu? Kommer Kynningsrud Prefab tillbaka till Betongklubben?…

Jury: Roger Andersson