Hem Okategoriserade Innelistan vecka 19: Värdigt i toppen!

Innelistan vecka 19: Värdigt i toppen!

De flesta av er är lediga men innelistan tar aldrig ledigt. Kortveckor har också sitt innefolk. Här kommer listan.

3. Isabella Lövin.
Klimatministern är samlad men ändå stolt när hon intervjuas i podcasten Betong Live. Cement- och betongindustrins färdplaner mot ett fossilfritt Sverige ger henne hopp. Hon vill att Sverige ska vara ett föregångsland och vi bjuder till. Då är hon generös. Bra.

2. Cementindustrin.
Läs Cementa som är cementindustrin i Sverige. Enligt SCB:s statistik har utsläppen av växthusgaser minskat med två procent för gruvor, mineralutvinnings- och tillverkningsindustrin där cementframställning ingår samtidigt som förädlingsvärdet ökat med 3,5 procent i hela branschgruppen. Högkonjunktur och miljömål är ingen motsats.

1. Bemix.
Av alla Roger som delas ut på Betonggalan är Årets Montageledare ett av dem jag känner mest för. I snö, regn, sol och med- och motgång står våra montageledare där och gör underverk. Tänker på arbetsmiljö, säkerhet och just-in-time. Bemix fattar vad det handlar om och går in som ny sponsor för priset. Vi är soulmates.

Jury: Roger Andersson