Hem Okategoriserade Måndagsbloggen: Yasuragi och jämställdhet!

Måndagsbloggen: Yasuragi och jämställdhet!

Chefredaktör Roger Andersson bloggar varje måndag.

Helgen blev lång. I Roslagen med grusiga vägar, försiktigt gröna björkar och askig grill som aldrig hann svalna. På söndagen var det premiär i division 9. 6-2 mot Österbybruk och rätt lugnt.

Idag ska jag till Yasuragi och smaka på betongen. Mats Hansson på DAP ska berätta om ombyggnadsarkitekturen och Jesper Brolin på Från Stan om gjutningarna. Vi blir 18 glada spabadare och det ska bli oerhört trevligt. Ni får läsa om det i nästa nummer som går till tryck imorgon.

Annars är alla våra juryer igång och planerar de nominerade av årets Roger. Alla utom juryn för jämställdhetspriset. Den ska jag sätta igång den här veckan. Det är utmanande men väldigt roligt. Ni får höra mer om det.