Hem Okategoriserade Innelistan vecka 20: Betongindustri tar ställning!

Innelistan vecka 20: Betongindustri tar ställning!

En vecka av sol och brynta pannor har börjat gå mot slutet. Lite kyligare vindar, men humöret på topp inför helgen. Och här kommer Innelistan:

3. Betongklubben
Hela 17 företag är med i Betongklubben. Men det finns en Betongklubb för individer och den har drygt 400 medlemmar. Tillsammans med olika partner hittar vi på roliga grejor som ost och ölprovning och nu senast studiebesök på Yasuragi Hasseludden med övernattning och föreläsning. Det är inne att vara med i Betongklubben. Bli det du också, det är kostnadsfritt.

2. Yasuragi
Den gamla LO-byggnaden har blivit ett spa i Stordalens anda och när nu arkitekterna på GAP och entreprenörerna på Från Stan har gått bananas och fyllt den gamla swimmingpoolen med ursnygga betongmysrum så har det blivit ett måste. För oss betonglovers förstås, men även alla andra.

1. Betongindustri
När vi berättade att vi skulle införa ett Jämställdhetspris på Betonggalan tog det mindre än en timme innan Betongindustri bokat sponsringen. Helt i vår anda, tyckte man. Det är en bra anda och ställningstagandet ger er förstaplatsen den här veckan.
Jury: Roger Andersson