Hem Betongbruden Roadtrip till Rimforsa

Roadtrip till Rimforsa

BetongbrudenDet blev inte så mycket jobb förra veckan. Först var det ju Yasuragi med betongklubben måndag-tisdag, sen jobbade jag visserligen onsdag-torsdag men sedan var det dags för ledigt igen. Jag nämnde nåt om att ta ledigt onsdag-torsdag också men då lät transportledaren lite stressad så jag var snäll och lät bli, haha! 

Anledningen till fredagens ledighet var att jag skulle till Linköping och sälja på en hästprylsloppis. Jag har som hobby att köpa och sälja hästgrejer och åker på flera loppisar per år arrangerade av samma arrangör. Nu i vår har det varit loppis i Enköping samt i Örebro och Linköping som är nya för i år. Självklart har jag även med mig en del av det jag gjuter. För att slippa åka strax före skittidigt på lördagen så hade jag bokat hotell åt mig och en god vän som följde med.

På fredag förmiddag hämtade polaren mig och sen gav vi oss iväg mot Rimforsa Hotell och konferens som ligger några mil utanför Linköping. Det är en f.d. hushållningsskola som ligger väldigt fint vid vattnet. En fantastisk byggnad och även om vårt rum låg i en modern fristående stuga så var det väldigt fint. Vi blev verkligen hjärtligt bemötta, trevlig och engagerad personal. Maten var närproducerad och underbart god. Världsklass helt enkelt!

Vill man åka och koppla av och njuta av god mat och fin utsikt eller kanske på konferens så rekommenderas Rimforsa verkligen. 

Hela resan och vistelsen var väldigt trevlig, såklart mycket tack vare sällskapet.  Efter tre helger med loppisar och långhelger är det slut på sötebrödsdagarna, nu blir det att jobba några veckor innan det är dags för nästa “hobbyjobb”.

Åsa “Betongbruden” Karlström