Hem Hållbarhet Finja presenterar hållbarhetsrapport

Finja presenterar hållbarhetsrapport

Finja fortsätter att arbeta för att all tillverkning ska bli fossilfri. En ny hållbarhetsrapport för Finja Betong och Finja Prefab visar att det går åt rätt håll.

– Vi är stolta över våra medarbetare som dagligen jobbar för att nå våra mål, säger Veronica Jensen, pressansvarig på Finja.

Finja grundades för drygt 70 år sedan och har en verksamhet som bland annat omfattar konstruktionslösningar och prefabricerade helhetslösningar. Företaget sysselsätter nästan 800 personer och siktar på att omsätta två miljarder kronor.

– Betong är ett material med lång livslängd. När vi tar fram våra produkter behöver det ske med tanke på framtiden. I ett redan beständigt material bygger vi in värderingar som ska räcka länge. Finja arbetar för långsiktiga och värdeskapande relationer med våra kunder, leverantörer, medarbetare och samhället i stort, säger Veronica Jensen och fortsätter:

– Som svenskt familjeföretag jobbar vi långsiktigt för en hållbar verksamhet med lokal förankring på marknaden.

Du hittar hållbarhetsrapporten i sin helhet på finja.se (länk)